Wouter Verkerk is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied  van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid.

Wekelijks schrijft hij op deze website een veelgelezen blog over uiteenlopende thema’s uit het horecavak. Er is echter weinig verbeelding nodig deze te vertalen naar andere branches.

Sinds 2015 is Wouter vaste columnist van Misset Horeca.

Boeken

In mei 2014 verscheen zijn eerste bundeling van blogs en Columns: ‘Dit is mijn wijk niet…!’ (inmiddels meer dan 30.000 verkochte exemplaren!).

Later volgden onder meer ‘Het Jaar van de bediening!’ (2015) ‘ Is alles naar wens?’ (2016) ‘Mijn collega komt zo bij u…’ (2017) Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca…(2018) en ‘Helemaal Goed!’ (2018)

De boeken van Wouter zijn overal verkrijgbaar en in voordelige voordeelpakketten op HORECABO.nl

Presentaties & Workshops

Wouter is met meer dan 200 presentaties en workshops een veelgevraagd spreker en werkt door heel Nederland en België.

Colofon

Wouter’s Favourites is eigendom van Verkerck B.V., Wouter Verkerk, Amsterdam. Deze website is mede mogelijk gemaakt door SiteGround, Yoast en Iquity. Fotografie onder andere door: Living Tomorrow, Vilvoorde (B)

Deel →

U zoekt oplossingen voor uw gastvrijheid vraagstukken?

Neem contact op met Wouter Verkerk van Verkerk Bartstra