Sommige ondernemers zijn niet te houden. Mariëlle en Lorenz Striethouldt zijn van die mensen. Catering-ondernemers die het jaar 2020 zoals zo velen in rook zagen opgaan en doorschakelden naar de volgende versnelling. Tijdens de eerste lockdown waren zij in no-time omgeschakeld en kwamen zij met het initiatief HandenWassen.nl Met mobiele wastafels, stromend water en zeep leverden zij een oplossing aan winkels, supermarkten en openbaren gebouwen. Met hun omgestickerde vrachtwagens doorkruisten zij het land. Alsof ze het al jaren deden.

Kruidensaus

Toen bleek dat we nog wel even zouden vastzitten aan de maatregelen en corona, rolden Marielle en Lorenz hun volgende plan uit. De kruidensaus die zij ontwikkelden en waar zij al jarenlang zoveel complimenten over kregen in hun catering-concepten, werd gereed gemaakt voor de (consumenten)markt. Inmiddels verkrijgbaar in tal van winkels en supermarkten en cafetaria’s in Drenthe maar landelijk staan ze op doorbreken.

Ik snap dat wel. Marielle stuurde me twee flessen op en ze beloofde me: Het is lekker met alles! Ik probeerde het met warm vlees, met friet, als basis voor een dressing en op een sandwich. En toen ik het warm maakte met een beetje koksroom kwam er een keur aan mogelijkheden bij. Het is een super-lekkere saus die inderdaad past bij alles.

Een saus met een verhaal

Een saus met een verhaal bovendien, het idee voor het beschikbaar maken voor de verkoop is ontstaan in een van de meest bijzondere tijden die we zullen meemaken in ons leven. Een tijd waarin ik me laat inspireren door deze twee doorzetters die maar één richting kennen: Rechtdoor! Het resultaat is er naar, Kijk op hun website en maak ook kennis met hun product!

Deel →

U zoekt oplossingen voor uw gastvrijheid vraagstukken?

Neem contact op met Wouter Verkerk van Verkerk Bartstra